FAQ/VANLIGE SPØRSMÅL

Er dette som et underholdende foredrag?

Fra utsiden likner det litt. En person står foran en forsamling og snakker. Men la oss si at du er på et seminar hvor dagens tema er... lammelser. (Helt tilfeldig valgt.) En lege ville i et foredrag forklart på en nøktern måte hvilke nerver som var skadet, eller hvordan prognosen var for å bli frisk. I min historie ville jeg vært "inni hodet" på en som hadde blitt lam, og beskrevet opplevelsen for deg som lyttet så du kjente det. I noen minutter ville det vært deg som var lam. Målet mitt er altså ikke først og fremst å informere, men å berøre.  


Hva er forskjellen på det du gjør og stand-up?

I stand-up er hver linje skrevet for å få deg til å le. I en historie kan det være MYE humor. Det er handlingene i historien som bestemmer hvor mye. Jeg tvinger ikke inn vitser for å gjøre en historie mer morsom. Den må være troverdig. 


Hvem passer tjenestene dine for?

Du kan se på lista over oppdragsgivere (Kunder) at jeg forteller mye forskjellig. Men alle som inspireres av andre mennesker og lar seg engasjere av historier vil ha glede av tjenestene mine. 


Hva kommer det til å koste?

Det kommer mest an på hvor mange timer jeg trenger til forberedelse. Og jo tydeligere bestillingen din er, jo enklere er det for meg å jobbe effektivt. Jeg er alltid nysgjerrig på hva du trenger hjelp til å løse, sånn at jeg kan gjøre en best mulig jobb. Det blir også billigere for deg. Vinn-vinn.